Over ons

Welkom bij Hilcosport

Mijn naam is Bernald Hilverink.

Ik ben geboren en getogen in Borne. Van jongs af aan heb ik gesport. Ik ben begonnen met voetballen, dat heb ik zo’n tien jaar gedaan. Op een gegeven moment wilde ik zwaarder worden, meer spieren kweken. Toen ben ik lid geworden van de sportschool, ik train nu meer dan 20 jaar. Ik heb mij steeds verder ontwikkeld in de fitness en mij verdiept in de voeding en trainingsschema’s. In de loop der tijd heb ik diverse diploma’s behaald voor het begeleiden van mensen op het gebied van voeding en training. Om de mensen beter te kunnen begeleiden, heb ik een eigen praktisch systeem ontworpen die gebruikt kan worden bij het volgen van een gezonde leefstijl. Sindsdien heb ik diverse mensen begeleid, van jong tot oud en ieder met een tevreden resultaat.
Vanaf dag één dat ik naar de sportschool ging, vond ik het heel moeilijk om kwalitatief goede en verantwoorde supplementen te kopen. Mijn vrouw, Syl, liep tegen hetzelfde probleem aan, dat was de aanleiding voor het oprichten van Hilcosport.
Het begeleiden van andere sporters doe ik niet meer. De opgedane kennis  gebruik ik nu om de kwaliteit en dienstverlening van Hilcosport optimaal te houden.
Hilcosport is één van de twee bedrijven in Nederland die zich officieel distributeur van Biotechusa mag noemen.

 

Ik ben Syl Hilverink.

Net als Bernald kom ik ook uit Borne.
Als klein meisje reed ik pony en leerde ik al hoe mijn eigen pony én die van anderen te verzorgen.  Later ben ik springpaarden gaan trainen en heb ik veel wedstrijden gereden.
In mijn tienerjaren was ik te dun en moest ik, op een verantwoorde manier, een gezond gewicht zien te krijgen. Dit valt en staat met goede voeding en supplementen. Ook bij het verzorgen en trainen van mijn paarden, was ik mij bewust hoe belangrijk voeding is.
Later ben ik naar de sportschool gegaan om een mooi gespierd lichaam te krijgen, zonder mijn vrouwelijke vormen te verliezen. Bernald heb ik leren kennen in de sportschool, hoe kan het ook anders.
Samen, en toch ieder met eigen wensen, hadden we steeds moeite om verantwoorde en gezonde supplementen te kopen.
Door al mijn opgedane ervaring met voeding betreffende de springpaarden, mijn eigen gewicht en het sporten, heb ik een hele gedegen kennis van gezonde voeding en de bijbehorende supplementen.
Biotechusa sluit perfect aan bij de kwaliteit die wij, Hilcosport, hoog in het vaandel hebben staan.