Proteïn pancake, Proteïne pannenkoeken

Pannenkoeken, wie lust ze nu niet? Deze heerlijke proteïne pancake’s zijn gemaakt zonder zoetstof en zonder toegevoegde suikers. Ook zijn ze Glutenvrij en zit er geen palmolie in.

Ze hebben een hoog eiwitgehalte en zitten laag qua vetgehalte. Een portie pancake’s bevat 150 calorieën. Kortom een gezond en verantwoord tussendoortje.

Voor de sporters onder ons passen deze pancake’s in een gezond voedingspatroon. Het hoge proteïne gehalte draagt ook bij tot het dagelijks behouden van stevige spieren tijdens de training. Ook voor mensen die midden in een dieet zitten, kunnen deze pancake’s zonder schuldgevoel worden gegeten.

Maar niet alleen voor sporters zijn deze de perfecte pannenkoeken, want ze zijn natuurlijk geschikt voor iedereen. Zelfs kleine kinderen zullen hier zeker van smullen als je ze nog eens extra belegd met hun favoriete topping.

Men kan natuurlijk verschillende variaties bedenken om deze pancake’s extra smakelijk te maken. Zo kan met ze bv bakken met appelschijfjes en een snuifje kaneel. Besmeren (voor degene die niet op dieet zijn) met chocoladepasta of andere zoetigheden.

Voor de gezonde versie kan men er bosbessen, aardbeien of ander fruit op leggen.

Alvast smakelijk

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd: