Elke van den Bergh, IFBB Elite pro Atlete Bodyfitness.

Elke van den Bergh, IFBB Elite pro Atlete Bodyfitness.

Mijn naam is Elke van den Bergh. Ik ben IFBB Elite pro Atlete Bodyfitness.

Graag wil ik jullie meenemen in mijn leven als fitness Atlete, zo kun je zien hoe deze sport mijn leven positief veranderd heeft, op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.

Hierdoor heb ik in mijn dagelijks leven meer evenwicht gevonden. Door mezelf beter te voelen, treed ik automatisch de mensen in mijn omgeving ook op een positievere manier tegemoet.

Omdat ik dit positieve gevoel wil delen, heb ik besloten in samenwerking met mijn sponsor Hilcosport om een blog te starten.

Deze blog dient om mensen zowel voeding-als ook trainingsadvies te geven. Natuurlijk hoort hier ook informatie bij over de nodige supplementen die je kan gebruiken. Kortom een Blog om jullie te motiveren gezond en fit te blijven in deze moeilijke tijd.

Bij mij is de motivatie om gezonder te gaan leven begonnen in het jaar 2010.

Ik zocht naar een goed evenwicht om mijn geest en lichaam beter in balans te brengen. Natuurlijk begint dit eerst en vooral met te leren houden van jezelf. Voeding en beweging spelen daarbij een onmiskenbare rol. Doordat ik in aanraking kwam met deze sport, ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte een nieuwe uitdaging en begon steeds meer mijn grenzen te verleggen. Hierdoor kreeg ik meer voldoening in mijn leven, wat me dan weer meer blijdschap en voldoening gaf. Stillaan werd ik me meer bewust van mijn energie en wilskracht en voelde me vanbinnen rustiger en meer in harmonie komen met mijn lichaam en geest.

Ik beoefen deze sport al jaren en iedere dag ben ik nog steeds gemotiveerd om mijn lichaam te verbeteren.

Ik heb steeds mijn hart gevolgd ook al dacht ik vroeger dat het me niet zou lukken dit niveau te bereiken.  Toch in de jaren dat ik deze sport beoefen heb ik geleerd dat, zolang je positief in het leven staat, de uitdagingen aangaat en vooral blijft geloven in jezelf, je zo de basis legt om stap voor stap verder te geraken in het bereiken van je doelen.

Laten we nu beginnen met een nieuw hoofdstuk en ga samen met mij via deze blog op reis in de wereld van de sport, gezonde voeding, aanvullende supplementen, gezond bewegen en vooral dosissen positieven energie.

Ik wil via deze weg de inspiratie voor je zijn om zo je doelen te bereiken en je beter te laten voelen in je vel.

Lieve sportieve groetjes

Elke

Deel dit bericht

Comments (2)

 • Henry Antwoord

  Topper

  20/03/2021 bij 17:32
  • Ellen Joppe Antwoord

   Interessante leerzame blog Elke….. En leuk om te lezen

   29/03/2021 bij 15:28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *